Camera's voor goederenbehandeling: van heftrucks tot reachstackers

camera heftruck

Heftrucks

camera containerhandler reachstacker

Containerhandlers

camera magazijntruck

Magazijntrucks

camera zijlader

Zijladers

Veiliger

De omgeving waarin heftrucks opereren, kan heel hectisch zijn. Ook hogere afzethoogtes zijn tegenwoordig gebruikelijk waardoor de positie van de vorken moeilijker zichtbaar is voor de chauffeur. Wilt u de positie van de vorken zien? Wilt u langs en voor de last kunnen kijken? Wilt u zicht hebben op het gebied rond de heftruck? Een Orlaco-camerasysteem voor heftrucks brengt de vorken en de omgeving haarscherp in beeld, een ideale oplossing. Goederen verplaatsen met oog voor kwaliteit, daar gaat het om. Minder risico, meer veiligheid.

Efficiënter

Heftrucks spelen een belangrijke rol bij uw logistiek. Ze zijn onmisbaar bij het verplaatsen van goederen. Dankzij hun wendbaarheid kunt u kostbare opslagruimte optimaal benutten. Er is slechts één beperking voor de snelheid en de efficiëntie waarmee de chauffeur van de heftruck kan werken: zijn zicht. Het manoeuvreren tussen de stellingen en het veprlaatsen van pallets vraagt om voortdurende oplettendheid. Wanneer de chauffeur dankzij een Orlaco-camerasysteem voortdurend zicht heeft op de positie van de vorken, op de last en op de directe omgeving van de heftruck, helpt dat om veiliger, efficiënter en comfortabeler te werken.

Schadevermindering

Hoe groot het cliché ook is, een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. De chauffeur van een heftruck heeft te maken met verschillende afzethoogtes, kostbare goederen en een continu veranderende omgeving. Hierdoor is een schadegeval sneller ontstaan dan gedacht, hetzij aan de heftruck zelf, hetzij aan personen of goederen of aan de stellingen. Een zichtoplossing van Orlaco brengt alles in beeld wat de chauffeur moet zien: de vorken, de last en de directe omgeving van de heftruck. Hoe meer hij ziet, hoe veiliger de chauffeur zich voelt en hoe minder risico de omgeving loopt.

Ergonomischer

Een Orlaco-zichtoplossing zorgt ervoor dat de chauffeur ten alle tijde een correcte lichaamshouding kan aanhouden; vermoeiende fysieke draaibewegingen naar boven, naar achteren of naar voren behoren tot het verleden. Een aanzienlijke ergonomische verbetering die zich meteen vertaalt naar economisch voordeel.